Investigation of biochemical indicators of “Maisky” dog-rose fruits (Rosa Majalis) to choose methods for their processing
Abstract
About the Authors
F. F. KokaevaRussian Federation
D. N. Dzhatieva
Russian Federation
T. B. Kolotiy
Russian Federation
S. N. Edygova
Russian Federation
G. Y. Arutyunova
Russian Federation
References
1. Фракционный состав пектиновых веществ айвы и дикорастущего сырья / Г.Ю. Арутюнова [и др.] // Известия вузов. Пищевая технология. 2008. №2/3. С. 118-119.
2. Функциональные напитки на основе дикорастущего сырья, алычи и айвы / Г.Ю. Арутюнова [и др.] // Известия вузов. Пищевая технология. 2008. №2/3. С. 119.
3. Зобкова З.С., Падарян И.М. Производство молока и молочных продуктов с наполнителями и витаминами. Москва: Агропромиздат, 1985. 82 с.
Review
For citations:
Kokaeva F.F., Dzhatieva D.N., Kolotiy T.B., Edygova S.N., Arutyunova G.Y. Investigation of biochemical indicators of “Maisky” dog-rose fruits (Rosa Majalis) to choose methods for their processing. New Technologies. 2018;(1):43-49. (In Russ.)