Development of sausage products of the ordered composition with content of vegetable protein nd antioxidant of vegetable origin
Abstract
About the Authors
I. V. KochievaRussian Federation
L. V. Tsalieva
Russian Federation
A. B. Tkhaishaova
Russian Federation
M. S. Galicheva
Russian Federation
References
1. Действие антиоксидантов на переваримость и усвояемость питательных веществ рациона коров. Темираев Р.Б., Тедтова В.В., Баева З.Т., Василиади Г.К., Кокаева М.Г., Гурциева Д.О. Известия Горского государственного аграрного университета. 2016. Т. 53. №4. С. 150-155.
2. Кочиева И.В., Плотников Е.Е., Паршин Г.С., Глазова Г.В., Гавриленко А.П., Толкунова Н.Н. Перспективный антиоксидант растительного происхождения // Мясная индустрия - 2008. - №7. - С. 60-62.
Review
For citations:
Kochieva I.V., Tsalieva L.V., Tkhaishaova A.B., Galicheva M.S. Development of sausage products of the ordered composition with content of vegetable protein nd antioxidant of vegetable origin. New Technologies. 2017;(4):54-57. (In Russ.)