Effect of the extragent preparation method on enegetic and economic indicators of functioning sugar factory pulp press and pulp drying sectors
Abstract
About the Authors
V. O. GorodetskyRussian Federation
S. O. Semenikhin
Russian Federation
N. M. Daisheva
Russian Federation
N. I. Kotlyarevskaya
Russian Federation
References
1. Сапронов А.Р. Технология сахарного производства. Москва: Колос, 1998. 495 с.
2. Установка для сульфитации жидкостей сахарного производства: патент 2184783 Рос. Федерация, МПК7 C13D3/10 / Выскребцов В.Б. [и др.]; заявитель и патентообладатель Выскребцов В.Б., Северо-Кавказский НИИ сахарной свеклы и сахара, №2001100321/13; заявл. 04.01.2001; опубл. 10.07.2002.
3. Установка для сульфитации жидкостей сахарного производства: патент 124680 Рос. Федерация, МПК C13K13/00 / Ю.И. Молотилин, В.О. Городецкий; патентообладатель ГНУ Краснодар. НИИ хранения и переработки с.-х. продукции Рос. академии с.-х наук (ГНУ КНИИХП Россельхозакадемии), №2011141396/13; заявл. 12.10.2011 г.; опубл. 10.02.2013 г.
Review
For citations:
Gorodetsky V.O., Semenikhin S.O., Daisheva N.M., Kotlyarevskaya N.I. Effect of the extragent preparation method on enegetic and economic indicators of functioning sugar factory pulp press and pulp drying sectors. New Technologies. 2018;(2):23-29. (In Russ.)