Preview

Новые технологии / New technologies

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Filonova N.N., Marinina E.A., Sadygova M.K., Kondrashova A.V. The influence of the japanese millet flour and the method of dough preparation on the formation of the aroma of bakery products. Новые технологии / New technologies. 2022;18(2):87-98. https://doi.org/10.47370/2072-0920-2022-18-2-87-98

For citation:


Filonova N.N., Marinina E.A., Sadygova M.K., Kondrashova A.V. The influence of the japanese millet flour and the method of dough preparation on the formation of the aroma of bakery products. New Technologies. 2022;18(2):87-98. https://doi.org/10.47370/2072-0920-2022-18-2-87-98

Просмотров: 111


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-0920 (Print)
ISSN 2713-0029 (Online)