Preview

New Technologies

Advanced search

Conditions for mutually profitable partnership of members of agricultural consumer cooperatives

Abstract

With the help of mathematical modeling, conditions for the emergence of stable integrated associations of a dairy sub-complex of the AIC in the form of agricultural consumer cooperatives are investigated. Parameters of mutually beneficial cooperation of members of a cooperative are proposed.

About the Authors

G. A. Arshinov
FSBEI HE “Kuban State Agrarian University”
Russian Federation


V. N. Laptev
FSBEI HE “Kuban State Agrarian University”
Russian Federation


V. G. Arshinov
Kuban Institute of Information Protection
Russian Federation


References

1. Анализ современных форм интеграции сельскохозяйственных товаропроизводителей и перерабатывающих предприятий АПК [Электронный ресурс] / Г.А. Аршинов [и др.] // Политематический сетевой электронный научный журнал Кубанского государственного аграрного университета (Научный журнал КубГАУ). Краснодар: КубГАУ, 2016. №09(123). С. 1392-1421. Режим доступа: http://ej.kubagro.ru/2016/09/pdf/96.pdf, 1,875 у.п.л.

2. Анализ условий образования эффективных объединений предприятий молочного подкомплекса АПК [Электронный ресурс] / Г.А. Аршинов [и др.] // Политематический сетевой электронный научный журнал Кубанского государственного аграрного университета (Научный журнал КубГАУ). Краснодар: КубГАУ, 2017. №08(132). С. 128-155. Режим доступа: http://ej.kubagro.ru/2017/08/pdf/12.pdf, 1,75 у.п.л.


Review

For citations:


Arshinov G.A., Laptev V.N., Arshinov V.G. Conditions for mutually profitable partnership of members of agricultural consumer cooperatives. New Technologies. 2018;(3):81-85. (In Russ.)

Views: 349


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-0920 (Print)
ISSN 2713-0029 (Online)