The effect of antioxidants of vegetable origin on the change of qualitative characteristics of semi-finished fish products in the storage process
Abstract
About the Authors
L. Z. GabdukaevaRussian Federation
O. A. Reshetnik
Russian Federation
G. R. Gaifullina
Russian Federation
I. A. Davletshina
Russian Federation
References
1. Тимофеева В.А. Товароведение продовольственных товаров: учебник. 5-е изд., доп. и перераб. Ростов-на-Дону: Феникс 2005. 416 с.
2. Шепелев А.Ф., Кожухова А.И. Товароведение и экспертиза рыбы и рыбных продуктов. Ростов-на-Дону: МарТ, 2001. 154 с.
3. Похлебкин В.В. Все о пряностях. Виды, свойства, применение. Москва: Пищ. пром-сть, 1975. 208 с.
4. Юрченко Л.А., Василькевич С.И. Пряности и специи. Минск: Полымя, 1995. 239 с.
Review
For citations:
Gabdukaeva L.Z., Reshetnik O.A., Gaifullina G.R., Davletshina I.A. The effect of antioxidants of vegetable origin on the change of qualitative characteristics of semi-finished fish products in the storage process. New Technologies. 2018;(3):27-32. (In Russ.)