Influence of post-harvest treatment with SmartFresh preparation on the preservation of plum fruit quality
Abstract
About the Authors
T. G. PrichkoRussian Federation
M. G. Germanova
Russian Federation
References
1. Причко Т.Г., Заремук Р.Ш. Комплексная оценка сортов сливы в условиях юга России // Садоводство и виноградарство. 2003. №1. С. 15-16.
2. Kim D., Jeong S.W., Lee C.Y. Antioxidant capacity of phenolic phytochemicals from various cultivars of plums // Food Chemistry. 2003.Vol. 81. P. 321-326.
3. Современные и перспективные технологии хранения плодов семечковых, косточковыхи ягодных культур / Гудковский В.А. [и др.] // Достижения науки и техники АПК. 2017. №7. С. 39-43.
4. Криворот А. М., Караник О.С. Показатели сохраняемости плодов сливы диплоидной при хранении в различных газовых средах // Плодоводство: научные труды // Самохваловичи. 2013. Т. 25. С. 481-487.
5. Причко Т.Г. Карпушина М.В. Оптимизация сроков послеуборочной обработки плодов сливы 1-МЦП // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. №5. С. 21-23.
6. Watkins C.B., Nock J.F. Rapid 1-methylcyclopropene (1-MCP) treatment and delayed controlled atmosphere storage of apples // Postharvest Biology and Technology. 2012. Vol. 69. P. 24-31.
7. Antioxidant potential of different plum cultivars during storage / Arion C.M. [etc] // Food Chemistry. 2014. Vol. 146. P. 485-491.
Review
For citations:
Prichko T.G., Germanova M.G. Influence of post-harvest treatment with SmartFresh preparation on the preservation of plum fruit quality. New Technologies. 2018;(2):136-142. (In Russ.)