Preview

New Technologies

Advanced search

Introduction of energy-saving technologies to improve the effectiveness of food enterprises functioning

Abstract

In the article possibilities of introduction of resource-saving technologies are considered, necessity of use of energy-resource-saving measures to increase the efficiency of domestic food enterprises functioning is proved.

About the Authors

I. V. Balashova
Branch of FSBEI HE “Maikop State Technological University” in Yablonovsky
Russian Federation


T. A. Tereshchenko
Krasnodar Branch of the Russian Economic University named after G.V. Plekhanov
Russian Federation


References

1. Терещенко Т.А. Стратегия интеграционного развития молочно-продук-тового подкомплекса АПК Краснодарского края // Экономика и бизнес. Взгляд молодых: сборник материалов Всероссийской научно-практической конференции студентов и аспирантов. Челябинск, 2007. С. 11-15.

2. Терещенко Т.А. Экономическая эффективность производства и переработки молока // Сфера услуг: инновации и качество. 2012. №6. С. 13.

3. Терещенко Т.А. Повышение экономической эффективности производства и переработки молока в Краснодарском крае // Известия Кабардино-Балкар-ского научного центра РАН. 2008. №2. С. 129-135.

4. Терещенко Т.А. Экономическая эффективность и реализация молока // Агропромышленный комплекс и актуальные проблемы экономики регионов: материалы ХIII недели науки МГТУ. 2006. С. 12-19.

5. Рысьмятов А.З., Балашова И.В., Осенний В.В. Оптимизация прикрепления объектов сырьевой базы производителей молока к молокозаводам // Политематический сетевой электронный научный журнал Кубанского государственного аграрного университета. 2010. №55. С. 132-146.

6. Рысьмятов А.З., Кириченко А.О. Базовые ресурсосберегающие технологии современного технологического уклада в плодоводстве // Сборник научных трудов КРИА ДПО ФГБОУ ВПО Кубанский ГАУ. Краснодар: Дом-Юг, 2013. С. 170-173.


Review

For citations:


Balashova I.V., Tereshchenko T.A. Introduction of energy-saving technologies to improve the effectiveness of food enterprises functioning. New Technologies. 2018;(1):171-176. (In Russ.)

Views: 351


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-0920 (Print)
ISSN 2713-0029 (Online)